安政二年創業、石孫本店

旨辛なんばん味噌

Nanban-Miso

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石孫の手作り麹・金の蔵・不二本醸造醤油でつくった石孫本店特製「なんばん味噌」。唐辛子とピーマンのダブル使いで辛さと旨味が絶妙なひと品です。手づくりのため生産数に限りがあるため数量限定です。

Nanban Miso is a spicy pepper based miso, made from our koji and Fujimoto brewed soy sauce. The spice comes from the inclusion of red chillies and peppers, that give the nanbanmiso the hot taste with plenty of umami undertones. Please note, because we hand make each batch, availability is limited.

おすすめの使い方

Recommended use

甘辛く煮詰めた「旨辛なんばん味噌」は、焼きおにぎり・鍋物にぴったり。大根おろし・納豆・卵かけご飯の味付けにもお使いいただけます。

Spicy Nanbam miso, is perfect for spreading onto grilled rice balls and for hotpot soups where you would like a sweet hot tasting broth. It can also be used to season grated daikon radish, natto, and tamago kake gohan, the dish where raw egg is poured over hot rice.

栄養成分表示(100g当たり)Nutritional information per 100 ml

エネルギーEnergy 172kcal
たんぱく質 protein 4.8g
脂質lipid 0.9g
炭水化物carbohydrate 37.0g
食塩相当量salt equivalent 5.0g

商品情報Information

原材料:
米麹、本醸造醤油、砂糖、ピーマン、ししとう、唐辛子、玄米味噌(金の蔵)、酒
賞味期限:180日
保存方法:直射日光及び高温多湿を避け、冷暗所で保存。
お願い:
大変しょっぱい仕上がりです、薄く切るか刻んでお召し上がり下さい。
漬物に付いている味噌は天然醸造味噌です。魚や肉を付けるなどしてお使いいただくことが出来ます。
原材料に含まれるアレルギー物質:
大豆
※本品製造工場内では小麦を使用しております。

Ingredients:

Best before:180days
Preservation:please store at a cool and dry place.
After opening it, one should keep it in a cool, dark place.
Food allergens:
soybeans
※The product is manufactured in a facility that also makes products containing wheat.